El final del món

9788477275619Els finals del món no són lineals, són un conjunt de forats negres distribuïts de manera més o menys erràtica per tota la superfície de la Terra. Els Monegres en són un. Un de petit, un de particular que ens xucla a tots plegats una mica i tot el que podria projectar-lo cap al futur, que xucla la gent, que xucla les energies que els homes esmercen per tal de tancar-lo. Passen els anys i la sutura no pot tapar el trau per on s’escolen els homes i la seva història. S’escolen tant que quan algú hi arriba, la gent se’l mira i es pregunta si forma part de la solució o si forma part del problema. La cosa aniria per llarg, voldrien saber-ho tot i sempre quedaria una ombra.

Serés, Francesc. La pell de la frontera. Quaderns Crema, 2014 (pàg. 201).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: