La cultura és una actitud

combat dincertesesCada vegada sembla més evident que la major diferència entre els dos partits que lluiten per l’hegemonia a Catalunya cal trobar-la sobretot en l’actitud cultural -i en l’urbanisme, segurament també-, car en molts altres temes -els econòmics, sobretot- tots dos se situen a poca distància del que en diem centrisme polític. I no és inadequat, per tant, que el partit conservador sigui culturalment conservador, especialment en el camp dels judicis artístics, on les posicions extremes són més difícils de comprendre per les masses votants, per a les quals l’agressió crítica es presenta en termes massa abstractes i massa lluny de les convencions que té signades amb l’establishment.

Bohigas, Oriol. Combat d’incerteses. Dietari de records. Edicions 62, 1989 (pàg. 317).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: