Noi, quina calor!

Surto de la dutxa i ja torno a tenir ganes d’entrar-hi. Em queden tres dies de treball i ja friso per l’arribada del quart, moment en què podré marxar de la ciutat per anar a passar calor a una altra banda. Com que és dissabte em toca anar a comprar, fer una mica de neteja per fer més passador el trànsit quotidià pel meu hàbitat, i recapitular quatre idees per endreçar coses succeïdes la darrera setmana i preveure amb cert ordre les que inevitablement succeïran durant la propera.  Però no tinc ganes de fer res.

He decidit arraconar el mòbil per allunyar temptacions, però quan passo per davant de l’ordinador una alterta sonora delata una piulada que em reclama. Què fa l’ordinador engegat? És que no descansa? Sí que és interessant això que diu aquest… i meu bloc no li convé una actualització?… i no he consultat aquells digitals que… i tinc un munt de missatges per atendre i contestar… i…. I els plats del sopar d’ahir són encara a l’aigüera, amb les restes de menjar que em miren inquisidors. I la roba rebregada espera una rentadora. I aquesta casa s’hauria de ventilar una mica.

I a mi, qui em ventila? Ah… calla, que avui he quedat per dinar amb…. bé, no n’heu de fer res. He quedat per dinar, i ja n’hi ha prou. O sigui, que, amb l’hora que és… no tindré temps d’anar a comprar. Si m’afanyo potser puc posar la rentadora. I si li passo una mica d’aigua als plats i els “arxivo” al rentaplats al vespre ja el tindré ple per posar-lo en marxa. I només de pensar ja suo.

Noi, quina calor! Definitivament, me’n torno a la dutxa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: