Busco companys de viatge per al 2013

Amic, amiga

No faré el trist exercici de posar-me una bena als ulls per ignorar les dificultats que ens sotgen. Totes les previsions diuen que el 2013 serà també un any dur i extremadament complicat. Però si fas una mica de memòria recordaràs que fa un any passava exactament el mateix. Els auguris per al 2012 eren dolents, i amb totes les variacions pròpies de les circumstàncies personals de cadadscú, val a dir que, efectivament, no ha estat pas fàcil. Però aquí estem. L’hem superat, oi? Els mals tràngols del 2012 ja han quedat enrera, i ben segur que només que hi posis una mica d’interes podràs construir també una bona llista d’encerts, alegries i bones notícies. No sóc gaire partidari de fer balanços i no voldria, per tant, fer recomptes per saber si la part negativa pesa més o menys que la positiva. Vull, només, fer-me fort en les coses que m’han funcionat. Posar-me dempeus damunt dels èxits, individuals i col·lectius, que de totes dues menes n’hem tingut, serrar les dents, confiar en les pròpies forces, empènyer amunt i trobar un petit objectiu per a cada dia, per a cada minut, per a cada passa.

El 2013, malgrat tot, neix altre cop carregat d’oportunitats. Unes quantes són per a mi, i les vull aprofitar. Jo diria que també n’hi ha per tu. No només és possible sinó altament probable que al llarg d’aquest any ens trobem en un o altre racó, mirant d’aprofitar les nostres respectives o comunes oportunitats. Si qualsevol dels propers 365 dies necessites un còmplice per a qualsevol cosa positiva, compta amb mi. Si tu em fas falta a mi, també t’ho diré. Estic rabiant per començar a fer coses, novament, aquest any també.

Les males notícies arriben soles, de manera que jo no penso perdre ni un minut cridant-les. Durant tot el proper any estaré massa enfeinat empenyent projectes que, ara ja ho sé, em faran trempar i riure. Jo m’ho penso passar molt bé. Ho tinc decidit. I tu? Au va, som-hi.

Benvingut sigui el 2013. Benvingudes totes les oportunitats que l’acompanyen.

12 Comments

Add yours →

 1. molt bones!
  coincideixo i estic totalment d’acord i m’apunto a l’intercanvi
  “em necessites? aquí estic. Et dic si et necessito”

  salut i Alegria !!

  M'agrada

 2. Pili Montes Sala 2 gener 2013 — 10:18

  Aquest viatge que tots comencem en aquest nou any 2013 l’acabarem millor que mai, si tots posem de la nostra part per millorar tot el que convé millorar i si ens ajudem mutuament. Ànims per a tothom i feliç any nou!

  M'agrada

 3. Mario Granados 2 gener 2013 — 11:40

  Jo sempre he pensat que viure “contra” alguna cosa ens fa més actius i solidaris. L’abundància només genera indolència i ens fa un 30% més idiotes. Per això estic amb tu, prenc aquest any amb ganes i sense pors. Els de la nostra generació hem sobreviscut als 70 i 80 i aquí estem.
  Molt bon any, i cap a endavant!!!!

  M'agrada

 4. Allí estarem Pep! Bon 2013!

  M'agrada

 5. Ei Pep, moltes gràcies!!!
  Moltes gràcies per compartir i voler seguir compartint. Pots comptar amb mi per tot el que necessitis i et tindré molt present si penso que et puc necessitar. I ara et faig una proposta: podries organitzar una trobada amb tota la gent que tingui ganes de tirar endavant amb tot l’esforç que calgui???
  Que tinguem un 2013 ple de projectes, somnis i realitats.
  Una abraçada i fins ben aviat.

  M'agrada

 6. Hola pep, espero que viatgem junts una bona estona i quan em decaigui l’anim durant el 2013 pugui compartir-ho amb tu i m’animis per aconseguir tirar endavant els projectes.
  una abraçada

  M'agrada

 7. Moltes gràcies Pep,
  Desitjo acompanyar-te en aquest viatge i que en la cordada hi hagi molta gent.
  Per conquerir un cim cal un esforç, però les vistes una vegada a dalt són meravelloses.
  A caminar…
  Bon any

  M'agrada

 8. Bon any Pep, començar l’any amb aquesta empenta teva i amb energia positiva és saludable. Gràcies per encomanar optimisme, el necessitem. De ben segur que ens trobarem també aquest any. Una abraçada

  M'agrada

 9. Hola Pep,

  M’apunto al viatge d ‘intercanvi d ‘optimisme i dels nous projectes..en tinc alguns 🙂
  En temps de crisi construïm! Moltes gràcies per compartir-ho i FELIÇ 2013!!!

  Eli Ribó

  M'agrada

 10. Ei, Pep, jo també estic amb tu… positivitat i optimisme !!

  Una abraçada

  M'agrada

 11. Hola Pep, hola a tothom,
  Moltes gràcies per les teves paraules i per la teva energia. Et desitjo i us desitjo a totes i a tots el millor per aquest 2013. En aquests moment difícils ens hem de saber reinventar per gestionar teatres, escoles, centres cívics, casals… sense recursos, sense personal… Fem més falta que mai i no podem fer-ho sols.
  Aquí em tens, compteu amb mi, jo compto també amb vosaltres.
  Endavant, sempre endavant!

  M'agrada

 12. Hola Pep!
  No ens coneixem. De fet estava buscant gent per viatjar.
  El google té aquestes coses.
  Conèixer llocs nous tampoc és l’objectiu. Sortir, compartir, discutir,… enriquir-me,és més aviat la fita.
  M’ha sorprès gratament el teu escrit de propòsits pel 2013. Escrius prou bé.
  Ets positiu. Dedueixo que el teu cercle és prou gran.
  Tampoc es tracte de fer una radiografia del teu perfil.
  Escrius? Has publicat alguna cosa?
  Bé,… a reveure!

  Roser Pujol

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: