Una conversa singular amb Mina Pedrós

El 12 de desembre de 2012 vaig tenir una agradabilíssima conversa amb Mina Pedrós, en el marc del cicle Ateneistes singulars, a l’Ateneu Barcelonès. La Mina és una dona de vida intensa i carregada d’experiències. Intèrpret al Parlament Europeu i la Comissió Europea, ha estat testimoni d’excepció d’alguns dels esdeveniments més importants al continent en les darreres dècades. Al mateix temps, ha format part de la història cultural i social del nostre país en moments i espais especialment significatius, com l’intens periode durant el qual va dirigir a Barcelona la mítica Terraza Martini, als anys setanta. Aquí teniu el video complet de la conversa. Un autèntic plaer i un preuat privilegi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: