Mina Pedrós, la europea

7514813260_882f86b763_bEra una experta en relacions públiques quan aquí ningú no sabia que aquesta disciplina podia ser matèria d’estudi. Va voler ser intèrpret de conferència quan per fer-ho calia ser autodidacta. Quan estudiava, encara adolescent, li deien despectivament “la europea” perquè viatjava i parlava idiomes en un país que encara no s’havia tret la son de les orelles. I ara, amb més de set dècades a l’esquena, després d’haver trepitjat salons, auditoris i sales de conferències de mitja Europa i amb una agenda de contactes que faria morir d’enveja el periodista més reputat, se li il·lumina la cara quan et diu que les seves passions són la comunicació i la cultura. Ves que no fos una gestora cultural abans que ningú no parlés de gestió cultural. Dimecres, dia 12, del mes 12 de l’any 12, tindré una conversa amb Mina Pedrós, sense cap mena de dubte, una ateneista singular. A dos quarts de vuit del vespre. A l’Ateneu Barcelonès, evidentment.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: