Intel·lectuals barcelonins

Hem dit de trobar-nos al davant de la comissaria de la Via Laietana. El lloc l’he triat jo com si fos per atzar, però no ho és. La majoria de professors de la facultat expliquen que van ser torturats en aquesta comissaria durant el franquisme. Sigui veritat o sigui mentida, explicar-ho els posa tendres. A mes a més, al barri hi ha ruïnes romanes, i jo ja sé -per la mica d’experiència que tinc amb aquesta mena d’intel·lectuals- que a cap ciutat del món te’n vas tan de pressa al llit amb un home com a Barcelona, si t’interesesses per les ruïnes romanes.

Moliner, Empar. T’estimo si he begut. Quaderns Crema, 2004 (pàg. 41).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: