La fe en la llibertat

Companys, demà entrarem en acció. Tots vosaltres sabeu per què sou aquí. Tots vosaltres m’heu portat fins aquí, ens hem portat els uns als altres, perquè sabíeu i sabeu que teniu una missió: fer que venci la llibertat. No cal que estiguem gaire d’acord en tot. Tan sols en això: ens mou la fe en la llibertat de l’home. Hem conviscut molts mesos, anys i tot. Les hem vistes de tots colors. Però, demà, quan travessem el riu, farem una passa definitiva cap a alguna cosa similar a la glòria dels escollits: lluitar, viure o morir per allò que creiem: l’home lliure! Aquesta és la fe que fa millor la humanitat. Avui us n’heu de sentir part…

Vives, Antoni. El somni de Farringdon Road. La Magrana, 2010 (pàg. 428).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: