La meva entrevista a Muriel Casals

El 15 de febrer passat va tenir lloc el tercer acte del cicle Ateneistes singulars, una manera de reconèixer el relleu de socis de l’entitat que tenen un pes significatiu en la vida pública del país i que han traslladat la seva vàlua a la docta casa. La primera entrevista fou amb l’arquitecte Oriol Bohigas, la segona amb la geòloga i antiga Secretària d’Estat de Recerca i Universitats, Carmina Virgili, i la tercera aquesta que podeu veure al video, amb Muriel Casals. Economista i militant de partits d’esquerres, Casals és avui presidenta d’Òmnium Cultural. Entre 2003 i 2007 fou membre de la junta directiva de l’Ateneu Barcelonès, presidida justament per Oriol Bohigas. En aquella etapa jo també vaig coincidir-hi, ja que n’era el gerent. Aquí teniu una hora i mitja de conversa intensa, en la qual es va parlar d’economia, d’universitat, de societat civil, de cultura, de llengua, de país, de televisió i de política. Altre cop, un privilegi caigut a les meves mans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: