Muriel Casals, l’economia de les persones

“Al calcul del PIB no s’hi comptem les tasques que es fan per amor o per obligació dins de la família per exemple. En canvi, hi ha una gran part del benestar de la nostra societat que depén precisament d’aquestes aportacions voluntàries de treball no pagat.”

Casals, Muriel. Fragment del bloc de Muriel Casals al web d’Òmnium Cultural. 20/07/2010

Dimecres, 15 de febrer, tindré el plaer de conversar amb Muriel Casals, economista, militant d’esquerres, presidenta d’Òmnium Cultural, la veu, avui, d’una part significativa del país; la part que es manté anònima en la seva expressió individual, però que es deixa sentir col·lectivament. L’amor a la causa com a valor social i, també, perquè no, com a valor econòmic. Serà a les 19,30 h. a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès, en el marc del cicle Ateneistes singulars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: