Bohigas, un ateneista singular

El 19 d’octubre vaig tenir el plaer d’iniciar el cicle Ateneistes Singulars, una serie de converses amb personalitats rellevants de la cultura, la política, la ciència o la societat catalanes que han estat socis de l’Ateneu Barcelonès i que hi han dedicat una part rellevant del seu temps i esforços. El primer acte va estar dedicat a Oriol Bohigas, justament el president de l’entitat quan jo en vaig ser nomenat gerent i del qual vaig rebre l’encàrrec explícit de professionalitzar i modernitzar la seva gestió d’una banda, i de recuperar la seva centralitat en l’espai públic català d’una altra. Al final del mateix acte, a més, es va descobrir una placa que batejava la sala d’actes central de l’Ateneu justament amb el nom d’Oriol Bohigas.

No sé descriure amb precisió les meves sensacions, però us asseguro que el mínim que puc dir és que em vaig sentir privilegiat per haver estat triat per fer aquesta feina i que vaig sentir un plaer descomunal en compartir una conversa pública amb Bohigas. Algun dia em dedicaré amb més calma a parlar-ne, però de moment, el que convé és fer una ullada i parar l’orella a l’entrevista, que podeu trobar en aquest video, no pas per sentir-me a mi, sinó, evidentment, per escoltar les paraules d’Oriol Bohigas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: