Una nova aventura

Aquesta setmana he iniciat una nova etapa en la meva vida professional. Sóc el nou gerent de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec). Altre cop, un camp obert de possibilitats i molt camí per endavant, sempre a prop de la cultura, la joventut i el món educatiu.  Des d’aquesta nova posició continuo amb esperit de servei, amb ganes de ser útil i amb la voluntat permanent de contribuir en tot allò que estigui en la meva mà al creixement cultural del país, a promoure la competència creativa dels ciutadans, a impulsar la capacitat emprenedora de la gent amb inquietuds i a fer un ús lliure i compromès dels actius cívics, econòmics, intel·lectuals i ètics del nostre entorn.

Ara que poso les meves capacitats (poques o moltes) al servei d’un nou projecte, és també un bon moment per agrair a tots els companys de l’equip del CoNCA el suport que he rebut en l’exercici de la responsabalitat que em van encomanar ara fa una mica més de dos anys. Ha estat un període intens en el que, dificultats a banda, he tingut l’oportunitat d’aprendre i de créixer professionalment, sobretot gràcies a la bona feina d’un equip de més de trenta persones que m’han ensenyat, per molt que algú ho vulgui posar en dubte, com es treballa desde l’administració de forma abnegada i eficaç. Sigui quina sigui la forma que prengui el CoNCA en el futur, i sigui quin sigui el destí que tinguin les persones que hi treballen, no tinc cap dubte que el seu principal actiu ha estat fins ara l’equip de treball.

És també aquesta una bona ocasió per agrair les innombrables mostres de suport que he rebut des que vaig ser sobtadament cessat com a director del CoNCA, ara fa gairebé dos mesos.

Les polítiques culturals del país seran millors o pitjors, però del que no tinc cap dubte és que hi ha màteria humana i massa crítica suficient i sobrada com per fer que arribin a ser excel·lents. Que ho siguin o no dependrà en molt bona mesura de les decisions que prenguin aquells a les mans dels quals recauen les màximes responsabilitats decisòries. Entre tots els hem d’ajudar, però també entre tots els hem d’exigir que siguin rigurosos. Els hem d’exigir que escoltin la veu dels que en saben i dels que arrisquen cada dia diners, salut i emocions. I, sobretot, els hem d’exigir que actuïn amb generositat, humiltat, responsabilitat i honestedat.

Segueixo, així doncs, fent feina. I com sempre, amb els braços oberts per a tots aquells que tinguin ganes de compartir-la.

 

6 Comments

Add yours →

 1. Moltissima sort en el nou lloc. De ben segur que en algun altre moment tornarem a coincidir en algun projecte.
  Nuria Oller, cap de Projectes Culturals de Fundacio “la Caixa”

  M'agrada

 2. Gràcies, Núria. Segur que tornem a coincidir!

  M'agrada

 3. felicitats, Pep!!!! Espero que aquesta nova aventura sigui molt enriquidora, segur que n’aprendràs molt perquè així és com funciones i és el que realment importa, que cada nou repte porti a nou coneixement. I el que tu tens per aportar és molt! Segur que continuarem en contacte compartint cultura!!!! Petons!

  M'agrada

 4. Margarida Troguet 3 Juliol 2011 — 21:51

  Aquesta notícia em posa contenta. Molta sort! De moment ho celebro amb un brindis a la teva salut!

  M'agrada

 5. Marta Vilardell 4 Juliol 2011 — 06:41

  Molta sort! i pel que necessitis, ja saps on trobar-me. M’encanta començar el dilluns amb aquestes notícies!

  M'agrada

 6. Marisol, Margarida, Marta. Mil gràcies i mil petons.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: