La resposta en mans dels professionals

No podem esperar cap solució al problema plantejat que no incorpori, necessàriament, més enllà de la implicació, el compromís profund dels professionals (…). Ens és imprescindible que els ciutadans, en tant que “audiència”, compassin la veu i l’expressin, ben clara, des de la consciència de ser ciutadans desatesos per la recepció d’un servei deficient. Caldrà donar visibilitat al creixement de massa crítica. Convindrà comprometre el sector polític. Imprescindible, és clar. Però, fins i tot en aquest escenari, la sortida de l’atzucac només pot anar de la mà dels professionals.

Puyal i Ortiga, Joaquim M. Aicnàlubma. Columna, 2011 (pàg. 157).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: