Parlant de xarxes a Vitoria

Dijous passat vaig participar en el sisè Foro de Políticas de Juventud que es va celebrar a Vitoria, organitzat pel Servei de Joventut d’aquest Ajuntament i pel Consell de la Joventut d’Euskadi. Van debatre sobre el treball en xarxa en l’àmbit de les polítiques de joventut, i em van demanar que presentés una ponència per proposar reflexions i criteris necessaris per connectar ambdós conceptes (polítiques de joventut i xarxa). Em van tractar de manera exquisida i em vaig sentir com a casa; ara espero només que les quatre coses que vaig explicar els resultessin útils.

En el rerafons del debat surava la possibilitat que els professionals de joventut bascos s’organitzin a través d’una associació. Se’ls veia amb ganes, però potser els costava fer la primera passa. Altre cop, el referent en què es van emmirallar era l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut. A veure si els animem!

En aquest enllaç hi trobareu el resum de la ponència que vaig realitzar, i damunt i a sota d’aquest text hi podeu veure dues petites entrevistes que em van fer els diaris El Correo Español del Pueblo Vasco i el Noticias de Alava.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: