Parlant de joves, a Còrdova

L’Ajuntament de Còrdova, la Diputació de la Provincia i la Junta de Andalucía s’han posat d’acord per desenvolupar un projecte de promoció juvenil i formació per a professionals en aquesta capital andalusa. Del projecte en diuen Juvent up!. Al marge del nom, francament poc afortunat, cal lloar la iniciativa; és un bon exemple de cooperació institucional en uns temps en que els espais de coordinació i col·laboració van de baixa.

Ahir al vespre vaig fer una xerrada en el marc d’aquesta programació, sobre la imatge que projecten els mitjans de comunicació dels joves. Prop d’una cinquantena de tècnics hi van assistir, amb bon ànim. Un 10 per a l’hospitalitat andalusa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: