El caliu de la independència

Si de normalitzar la pulsió independentista es tracta, hem de reconèixer que la gent de directe.cat  no s’està de res. La recerca de cares i cognoms populars que vulguin donar suport a la causa de forma pública és una de les tasques a què es dediquen a fons. Van fer diana quan Justo Molinero o Sergi López van donar suport a les consultes independentistes, però ara sí que es pot dir en veu alta que han “sucat”, amb el que ells anomenen “particular homenatge a la causa independentista” de Maria Lapiedra, una actriu porno que no s’està de dir i “ensenyar” el seu suport sobiranista.

Maria Lapiedra és el nom artístic de Maria Pascual, una noia de Mollerussa que, amb un expedient acadèmic de primera fila i després d’estudiar filologia catalana i comunicació audiovisual va entrar al món del cinema eròtic amb un èxit aclaparador. Però sembla que la fama en un sector tan específic i poc políticament correcte no ha aturat els seus fogots sobiranistes, de manera que ha explicitat el seu suport a la causa amb una galeria de fotografies en les que l’estelada i les seves “virtuts” físiques competeixen per captar l’atenció de l’audiència.

Directe.cat  és un diari digital que fa de portaveu cibernètic de les campanyes per a les consultes independentistes. Dissabte passat, durant la diada de l’11 de setembre, va sortir al carrer per primera vegada en paper, i una de les informacions centrals de la publicació era la reivindicació eròtico-festiva de la independència, en versió Maria Lapiedra. Trobareu la galeria de fotos en aquest enllaç.

Ves que no hàgim trobat la raó real i fonamental del nou auge de l’independentisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: