Els clàssics ja ho sabien

“El pressupost s’ha d’equilibrar, el tresor ha de ser reaprovisionat, el deute públic ha de ser disminuït, l’arrogància dels funcionaris públics ha de ser moderada i controlada, i l’ajuda a altres països ha de ser eliminada perquè Roma no faci fallida. La gent ha d’aprendre novament a treballar, en lloc de viure a costa de l’estat.”

Marc Tul·li Ciceró, 55 a. C.

No diré que estic d’acord amb tot el que diu el clàssic, però queda clar que no ens passa res de nou, les nostres discussions no són inèdites, els nostres problemes no són originals. I tampoc no és una novetat la nostra incapacitat per aprendre del passat.

One Comment

Add yours →

  1. cap a twitter. Molt ben trobada!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: