Hola… he tornat

Malaurat primer dia de treball, després de les vacances. Res de substancial ha passat, si no és la constatació que la millora definitiva del món no es produirà tampoc avui. La bàscula m’ha dit que els hàbits laxes de l’estiu m’han deixat gairebé tres quilets més. Encaixades de mà i petons amb els companys per celebrar la retrobada. Atordiment quan comprovo que no recordo el nom d’algun dels membres de l’equip fins al cap d’uns quants segons de donar-hi voltes (bon senyal, vol dir que aquest estiu, certament, he desconnectat). He trobat menys missatges de correu electrònic acumulats dels que esperava trobar (hi ha crisi, també, en això?). A la Rambla, veig que ara els trilers treballen per parelles; a no més de 10 metres, en trobo dos que, fins i tot, comparteixen clients alternats. La cambrera del restaurant en el qual dino em rep amb cara de pocs amics; el retrobament per a ella no és cap alegria perquè no ha fet vacances. La raconada d’accés a l’edifici on treballo fa la mateixa pudor de pixum que el mes de juliol, si no és que en fa una mica més. No hi ha hagut manera de trobar la targeta multiviatges del metro i n’he hagut de comprar una de nova. El diari em diu quina despesa tindré aquest any amb la maleïda setmana blanca dels nens a l’escola, i aquesta tarda tinc una reunió en la qual els mestres ens explicaran les llibretes, llàpissos, maquinetes i pautes que haurem de comprar per millorar l’eficàcia en l’aprenentatge dels menuts. I, per acabar, bons companys de feina no s’estan de narrar amb tot luxe de detall els meravellosos viatges que han fet aquest estiu en legítím ús de les seves vacances i que jo no he fet a causa del legítim i voluntari esclavatge familiar. En fi… tornem-hi.

Ah! Me n’oblidava: he tornat a la feina ple de nous projectes i carregat de bones, boníssimes intencions i propòsits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: