Un estiu

Un arròs a la cassola a l’estil de Pals, exquisit però segurament una mica massa abundant, notícies recents dels amics que volten en bicicleta un racó de la Xina, sortosament allunyat de les catastròfiques inundacions d’aquest mes, un esmorzar suculent a la Plaça Nova de Palafrugell, un mercat de fruita que fa bavejar, rodar el Baix Empordà a ritme de bicicleta, platges tan tranquiles com ens és possible, quatre bons llibres necessàriament bruts de sorra, fullaraca i rebregats per l’ús extemporani i desubicat, quaderns plens de notes i textos víctimes d’una cal·ligrafia infernal que algun dia hauré d’ordenar, esquitxos volgudament espaiats (cada tres o quatre dies, mínim) de notícies d’actualitat política, cultural i esportiva, i la meravellosa benedicció que, malgrat la meva voluntat trencadissa, les connexions a internet, ja sigui via telefonia o via wifi rudimentari, funcionen pitjor que millor, sense previsió possible ni horari fixe. Un estiu, el d’aquest any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: