Soluble

Avui ens han dit vuit vegades que no es pot posar en qüestió la “indisoluble unidad de…” Tanta insistència denota debilitat. No serà que la veuen més soluble que mai?

2 Comments

Add yours →

  1. Ai! Ara veig que els veïns no diuen “indisoluble” sinó “indivisible”. En fi, pel cas és el mateix, i ara no canviarem el post per desfer el joc de paraules. En tot cas, queda clar que no sóc expert en lèxic de reminiscència feixistoïde.

    M'agrada

  2. Això em recorda quan la policia comminava a “disolverse” a grups de persones que podia semblar que anaven a manifestar-se. La desgràcia és que per disoldre no feien servir cullereta, sinó la porra.

    I no crec que falti massa perquè alguns facin referència a un “contubernio separatista” i ens diguin que la Constitució es “necesaria”, mentre que els catalans som “contingentes”. I és que, com deia el NODO, el “fiero regionalismo catalán” només ha de servir per ballar sardanes a Montserrat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: