Crexells a la carta

Per segona vegada consecutiva l’Ateneu Barcelonès intenta la quadratura del cercle, amb la concessió del Premi Crexells de Novel·la a través d’una votació directa dels lectors. Tots els socis de l’entitat tenen dret a triar la que considerin millor obra d’entre tres novel·les que prèviament ha seleccionat un jurat qualificat. Es busca la garantia de qualitat i excel·lència triant les teòriques tres millors novel·les en català publicades l’any anterior, i la participació i estímul a la lectura suggerint als socis de la docta casa que llegeixin la terna literària i opinin amb coneixement de causa. El primer intent, l’any passat, va funcionar prou bé, i es repeteix experiència.

Les novel·les, enguany, són Els jugadors de whist, de Vicenç Pagès i Jordà, Contes russos, de Francesc Serés, i El vigilant i les coses, de Pasqual Farràs. La convocatòria del premi s’acompanya amb diversos actes explicatius i de reflexió sobre els tres llibres i amb un bloc a la xarxa per tal que els lectors puguin opinar i seguir l’evolució de l’invent. El nou format del Premi Crexells mereix èxit per agosarat, novedós, divertit i valent. Sigueu o no socis de l’Ateneu, val la pena llegir les tres novel·les i trucar a la porta del bloc per tafanejar o per fer-hi aportacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: