Crexells a la carta

Per segona vegada consecutiva l’Ateneu Barcelonès intenta la quadratura del cercle, amb la concessió del Premi Crexells de Novel·la a través d’una votació directa dels lectors. Tots els socis de l’entitat tenen dret a triar la que considerin millor obra d’entre tres novel·les que prèviament ha seleccionat un jurat qualificat. Es busca la garantia de qualitat i excel·lència triant les teòriques tres millors novel·les en català publicades l’any anterior, i la participació i estímul a la lectura suggerint als socis de la docta casa que llegeixin la terna literària i opinin amb coneixement de causa. El primer intent, l’any passat, va funcionar prou bé, i es repeteix experiència.

Les novel·les, enguany, són Els jugadors de whist, de Vicenç Pagès i Jordà, Contes russos, de Francesc Serés, i El vigilant i les coses, de Pasqual Farràs. La convocatòria del premi s’acompanya amb diversos actes explicatius i de reflexió sobre els tres llibres i amb un bloc a la xarxa per tal que els lectors puguin opinar i seguir l’evolució de l’invent. El nou format del Premi Crexells mereix èxit per agosarat, novedós, divertit i valent. Sigueu o no socis de l’Ateneu, val la pena llegir les tres novel·les i trucar a la porta del bloc per tafanejar o per fer-hi aportacions.

One Comment

Add yours →

  1. An fascinating dialogue is value comment. I believe that it is best to write more on this matter, it might not be a taboo topic but generally individuals are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers defakaeceadc

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: