La crisi passa factura

Cada dia hi ha nous exemples de la caiguda de la despesa pública en projectes culturals en l’àmbit local. Acabo de veure la nota de premsa que ha fet còrrer l’Ajuntament de Santa Susanna, anunciant l’obligada suspensió de la Fira Màgica d’enguany. Després de 10 anys ininterromputs d’un dels esdeveniments lúdico-culturals més sòlids del Maresme, caldrà fer una aturada. La bona notícia és que l’ajuntament no renuncia a mantenir viva la fira, i emplaça professionals i amics a preparar la de l’any vinent. Esperem que tanta bona intenció sigui eficaç i l’aturada de 2010 sigui només una anècdota.

Per tal que us feu idea de la magnitud de la tragèdia, reprodueixo tot seguit la nota de premsa.

L’Ajuntament de Santa Susanna informa que l’onzena edició de la Fira Màgica, programada per als dies 18, 19 i 20 de juny de 2010, queda ajornada fins el 2011.
Durant els deu anys, la Fira ha anat evolucionant fins a convertir-se en un referent comarcal que aposta per la qualitat de tots els seus àmbits i dels professionals que hi participen. Això ha fet captivar, any rere any, milers d’espectadors d’arreu del país i, en aquest sentit, no volem perdre aquest fet diferencial.
Tot i els esforços i el treball que l’equip organitzador ha esmerçat en aquesta edició, una reflexió serena, real i sincera de l’equip de govern ens ha fet veure que degut a la crisi econòmica actual no és possible, ni viable econòmicament, portar a terme l’edició que estava programada per aquestes dates.
Demanem disculpes per les molèsties que aquesta circumstància pugui ocasionar a totes les persones que d’una manera o altra estan implicades en la Fira, així com a tota la gent que, any rere any, espera aquestes dates per gaudir d’aquest esdeveniment. Malauradament les circumstàncies ens han obligat a prendre aquest camí, en contra de la nostra voluntat.
Agraïm a tothom la predisposició, col·laboració i implicació envers aquest projecte, sobretot als espònsors i patrocinadors, i restem oberts a partir d’ara mateix a rebre les vostres propostes per confeccionar la propera edició de la Fira Màgica de Santa Susanna, en la que seguirem apostant per una fira de qualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: