Sentimental

No diré si és una virtut o un defecte, però en aquest país som uns sentimentals. Comença la diada de Sant Jordi amb la feliç idea que és la data ideal per fer públic (si finalment hi ha acord) la pressumpta postura comuna de les forces polítiques catalanistes sobre la renovació-revocació-recusació-dimissió-fugida-exili dels membres del Tribunal Constitucional. Que tendre serà anunciar la bona nova durant la diada de Sant Jordi. Pur sentimentalisme.

Però no s’acaba aquí la cosa. Resulta que diumenge una nova onada de municipis conviden els seus veïns a votar sobre la independència de Catalunya. Tenim tota una diada de Sant Jordi a la nostra disposició per fer campanya a favor de la participació i, perquè no dir-ho, a favor del vot afirmatiu. És obvi que si algun dia volem tenir èxit en aquest camp, ens caldrà fer campanya tot l’any, dia darrera dia, però no hi ha res més bonic que fer campanya patriòtica la diada de Sant Jordi. Nova dosi sentimental.

I el remat final, és per al Barça. Diu que ens hem d’arromangar per fer pinya al costat dels nois de Guardiola per remuntar dimecres vinent l’ensulsiada europea. L’Inter, disfressat de drac dolent, ve disposat a aigualir-nos la festa, i l’afició i els catalans en general han de fer costat a l’equip per superar injustícies i per fer bona la bellesa absoluta del joc blaugrana. Els titulars dels diaris esportius de la diada de Sant Jordi guarden, és clar, racó de privilegi per atiar la culerada. Si continuem per aquesta via, em posaré a plorar. Els sentiments em superen.

Oblidem-nos del Constitucional que són uns impresentables i no en treurem res de bo, voteu a favor de la independència tots els que pugueu i confieu en el bon rotllo i el bon estil del Camp Nou. I si tenim els sentiments a flor de pell… què vols fer-hi? Ens han parit així.

Bona i positiva diada a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: