El valor de l’art

Una obra de arte es tan buena como lo sea su creador. No puede serlo más. Tampoco puede serlo menos. Las virtudes siempre tienen nombres secretos y es muy difícil acceder a las cosas secretas. Todo cuanto tiene valor es secreto.

Murdoch, Iris. El príncipe negro. Traducció de Camila Batlles. Lumen, 2007

One Comment

Add yours →

 1. Des de Patrimoni.gencat et volem donar a conèixer el portal i els seus continguts: reportatges, rutes pel cap de setmana, Patrimoni.tv, agenda, notícies, fotos panoràmiques… El patrimoni català com mai l’has vist.

  http://www.patrimoni.gencat.cat

  Tenim també un club: el pat.club és la comunitat de persones i entitats que col·labora amb Patrimoni.gencat. Des del pat.club podràs participar a concursos i convertir-te en corresponsal del patrimoni. Apunta-t’hi!

  http://www.patrimoni.gencat.cat/patclub

  Gràcies,

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: