Un enllaç

Ja se m’ha quedat el dia enrere, superada la mitjanit, però malgrat això encara tinc la malatissa esma de fer una ullada al bloc. I em trobo un missatge que m’anuncia que aquesta humil bitàcola ha estat seleccionada com a bloc del dia per 3cat24, el web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio. M’expliquen que cada dia en trien un, a proposta d’algun usuari del web, i en fan difusió i promoció, com a servei a la catosfera. Ho podeu veure en aquest enllaç, en el qual trobeu també els llistats d’altres blocs seleccionats en dies anteriors. També em fan difusió a la seva pàgina de facebook, i al twitter.

Doncs moltes gràcies. Moltes gràcies a la gent de la tele i la ràdio i moltes gràcies a Xavier Cusell, que és la persona que ha recomanat el  meu bloc. Aquí segueixo, al vostre servei i al del meu ego.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: