Gelabert balla Bohner

Nit  de lluna plena, la d’ahir, per veure Cesc Gelabert reinterpretant Gerhard Bohner al Teatre Lliure.  Im (goldenen) Schnitt I /  La  secció (daurada) I. Una mica més de mitja entrada i un entusiasme  desbordat per aplaudir el virtuosisme de Gelabert, que en aquest espectacle s’expressa minuciós i precís, detallista, suggerent. Sol damunt de l’escenari, es capaç d’atraure i deixar atrapat el focus de l’espectador, incapaç de  desviar la mirada primer de les evolucions i circulacions del ballarí, i després de la minimalista expressió del seu cos, estàtic però en constant  moviment. I mentre, Bach acompanya, pauta i senyala el camí. Quan sortim el temps és tan rúfol com ho ha estat tot el dia,  el fred intens, el cel net de núvols, la lluna encara senyora de la foscor, damunt de Montjuïc.  Calidesa a dintre, fredor a fora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: