I ara, en castellà

Com a culminació dels elogis que el politòleg i sociòleg Domingo Comas va dedicar al meu llibre Polítiques locals de joventut. Criteris eines i recursos que la Diputació de Barcelona va editar i presentar el novembre de 2008, va suggerir que el treball es traduís al castellà, a l’anglès, al francès, a l’italià… No s’hi va posar pas per poc. Difícilment la proposta es complirà en tota la seva extensió, però de moment, la primera passa ja està feta. La gent de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona ha impulsat la traducció del llibre al castellà, i me l’acaba de fer a mans. Aquí en teniu la portada. Catalans i espanyols ja poden patir o gaudir (tot depèn del punt de vista) de les meves paraules. La resta d’europeus hauran d’esperar, encara. De moment, però, no puc fer altra cosa que reiterar el meu agraïment als qui continuadament han donat suport a les coses que, poc o molt encertades, vaig dient.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: