I doncs… felicitat per a tothom!

Com cada any, penso que no he de felicitar les festes a ningú. No és iconoclàstia ni ganes de fer-me el rar; és que fa mandra, em costa trobar alguna idea original per no expressar els meus bons destijos igual que tothom i, al cap i a la fi, en aquestes dates no voldria desitjar més felicitat de la que ja desitjo sempre a tothom. Però, és clar, els familiars m’envien una postal… i els responc perquè, al cap i a la fi, als nens els fa gràcia. I, lògicament, a la feina rebo tota mena de missatges electrònics amb aplicatius autoexecutats, meravelles del disseny i de l’enginy; i els he de contestar, com a mínim, amb un gràcies, igualment. I no deixaràs pas de dir bones festes quan a la botiga de la cantonada et proposen un bon Nadal i un millor any nou!

En fi. No seré antipàtic i contestaré educadament i sincerament a tothom. Evitaré referències religioses i miraré de no ser excessivament carrincló. I tradicions… només les més divertides i materialment gratificants. És per això que aquest matí m’he alegrat molt quan he comprovat que la nit passada el nostre tió s’ha menjat tota una poma, una mandarina estupenda, una pastanaga que diu que va bé per al massapà i un got d’aigua per fer-ho baixar, tot plegat. Els meus fills em diuen, ànima científica, que creuen que aquest any tindrem un bona cagada!

Apa, doncs, feliç tió i laxant per a tothom! (ho veieu? no he pogut evitar dir una burrada! En tot cas, l’escatologia, en aquest país, és també una qüestió de tradició).

One Comment

Add yours →

  1. Molt divertit.
    Per cert: Bones festes!
    (jajaja)
    Lluïsa i Ángel

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: