Xarxa lliure

Una recomanació. Platoniq és una organització de gent de la cultura especialitzada a desenvolupar software per buscar usos socials a la xarxa. Acumulen diversos èxits internacionals, i entre les seves aportacions més destacades ressalto el seu treball en la distribució de cultura copyleft. Han desenvolupat també una enginyosa plataforma d’intercanvi de coneixement, lliure i compartit, el Banc Comú de Coneixements (BCC). Molt interessant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: