La sagrada obra

Dissabte vaig tenir el rar privilegi de fer una visita tècnica a les obres de la Sagrada Familia. Prescindeixo aquí de tota opinió sobre les habituals i inesgotables polèmiques al voltant de la moderna interpretació arquitectònica i artística de l’obra de Gaudí, m’oblido del debat entre els partidaris de la continuació i els de la paralització de la construcció, obvio la qualificació de les solucions artístiques que es dona als conjunts escultòrics, fujo de la lluita aferrissada sobre el risc o el no-risc de construir el tunel del tren d’alta velocitat a escassa distància del temple… Em dedico només a mirar  i a captivar-me. Des del cel de Barcelona veig grues impossibles que aixequen torres somiades, des de l’infern dels sòtans admiro el geni singular de Gaudí, immers en un laberint de ferros, bastides i mecanos trobo detalls d’humanitat, i contemplo la ciutat en un dia clar des de la sagrada obra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: