La nit de les papallones

“En una ocasió, anys després, la Carla va declarar que en els seus espectacles hi havia molta psicologia. Segurament aquelles paraules es podien interpretar com la pretensió desproporcionada de qui finalment només fa striptease, però eren veritat: ella no mostrava els pits, el ventre, les natges, les cuixes, o qualsevol altre part del cos; ella es donava, se t’oferia en un sacrifici artístic, prescindia de les impureses del gènere, obviava l’erotisme potiner i barat, et duia a un viatge personal intens i solitari que tanmateix ens afectava tots. I, d’altra banda, davant del que ella feia no podies dir res que no semblés una pedanteria, se t’imposaven el silenci i un assentiment que no eres tu qui el concedia, sinó que ella t’arrabassava.”

Coca, Jordi. La nit de les papallones. 2009, Edicions 62

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: