Gegants independentistes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Queda clar que tota oportunitat és poca per fer públiques les pròpies idees. La tradicional cercavila de la Festa Major de Sant Andreu del Palomar ha servit, avui, per fer exhibició de voluntats sobiranistes. Un dels gegants de Porrera exhibia una magnífica estelada, com si fos una capa, amb tota naturalitat. I els gegants del Masnou han tingut clar que la concorreguda trobada gegantera era una magnífica ocasió per fer publicitat del primer dia de campanya de la consulta sobre la independència que es celebrarà a nombrosos municipis catalans el proper 13 de desembre. En les imatges hi teniu les proves. Màrqueting del bo.

One Comment

Add yours →

  1. També els hi donareu dret a vot?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: