Somriure per Palestina

Després de dotze anys no se’ls pot dir que no siguin constants. Tampoc no se’ls pot acusar de falta de coherència, perquè aposten sempre per causes en les que es mesclen dures condicions de vida amb l’absència de pau. I de cap manera se’ls pot dir que no tinguin còmplices: més de cinquanta entitats i entitats els presten algun tipus de suport. Són els de Gong, una entitat solidària de Pineda de Mar que s’entossudeix a organitzar activitats carregades d’esperança i amb un discurs net, clar, evident. Ompliran el poble d’actuacions artístiques i actes de conscienciació a favor de la pau entre el 18 i el 31 d’octubre. Un any més cal felicitar-los. Un any més cal donar-los suport.

Això sí, tampoc no hem de deixar de dir que aquest cop, per primera vegada després de dotze anys de treball ininterromput, l’Ajuntament de Pineda de Mar no els ha facilitat ajut econòmic. N’ignoro l’excusa formal. I la real prefereixo no formular-la.  En tot cas, sembla evident que quan un ajuntament de la dimensió de Pineda ignora un projecte que genera l’adhesió de cinquanta comerços i entitats i que és capaç de posar en cartell la llarga llista d’actuacions  que integren la programació, s’equivoca. Deixem-ho així: s’equivoca.

Però la miopia de l’ajuntament és una simple anècdota. Allò important és que altre cop la societat civil posa en peu un projecte que val la pena, que estimula  i que diu coses. Si en teniu l’oportunitat, feu una ullada a la programació. La primera cita, el diumenge, 18 d’octubre, a les 19 hores, al bar Joâo.

3 Comments

Add yours →

 1. Graciñas per aquestes paraules tant maques. Petons.

  M'agrada

 2. Hesortit Afumar 20 Octubre 2009 — 09:46

  La miopia per sort no es ceguera…..però sembla que aquest ajuntament del maresme comença a tenir símptomes de ceguera, quan ells/elles possiblement encara creuen que la majoria absoluta els hi dona una visió tan clara del municipi que no son capaços d’acceptar opinions,idees,propostes que s’allunyin nomes una mica de les seves emparades en la majoria.

  M'agrada

 3. Fins avui no he llegit el teu comentari, m’agradat molt.
  Moltes gràcies Pep
  Somriures des de Gong

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: