Anem per feina?

Al llit era molt dolç, s’incorporava per mirar-te i parlar amb tu. Li encantava parlar mentre et grapejava, també li encantava fumar durant els preliminars interminables, que aleshores eren completament desconeguts per a mi. Només tenia vint anys, jo. No estava acostumada al sexe sense rumb i atípic. No estava acostumada a fer sexe sòbria, suposo;  i tota aquella xerrameca em feia sentir incòmoda: pensava que no li agradava prou. Veia com movia la cara i només desitjava que continués , que tinguéssim aquell moment esbalaïdor, que féssim el que havíem anat a fer.

Enright, Anne. La trobada. Amsterdam llibres, 2008

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: