Dosis variables de cultura

L’esdeveniment televisiu de la setmana és, queda clar, el retorn a la programació de Ventdelplà. Em planto davant de l’aparell i escolto només els sospirs, esgarips i rialles de la versió catalana del bon rotllo rural, perquè tinc la resta de sentits dedicats a la imprescriptible tasca de forrar els llibres del meu fill gran, que avui mateix ha començat el curs escolar.

El capítol acaba abans que jo finalitzi els meus treballs manuals, però en un moment d’inspiració canvio de cadena i atrapo l’Ànima, el moderníssim programa amb el que el canal 33 entronitza amb fortuna desigual la cultura. Avui entrevisten la Sílvia Munt, a la qual fan parlar de la imminent estrena, sota la seva direcció, de l’espectacle Una comedia espanyola, de Yasmina Reza, que veurà la llum per primera vegada a Terrassa, però que aterrarà després amb tots els honors al TNC. La Sílvia no decep (mai no decep), però l’entrevistador, Toni Puntí, hàbil periodista cultural, demostra un cop més (ho fa amb obstinació i constància, això) que les entrevistes són lluny de ser el seu punt fort. Apareix també, ves per on, la dedicació de la Sílvia al CoNCA, però el ritme sincopat de l’entrevista deixa in albis els no iniciats.

El programa queda rematat amb la música de Sidonie i amb la presentació d’estranyes propostes de joieria. Ara penso que potser no són tan estranyes, però la veritat és que l’Iron-fix (encara s’en diu així?) em té absorvit.

Prou. Me’n vaig a dormir. Abans, però, un breu pas pel web-mail personal i una incursió (ho veieu?) al bloc. Per avui havia planejat reflexionar (ja pots comptar!) sobre la peculiar personalitat dels arenyencs de munt, però no em queden ni forces ni claredat mental, així que em limitaré a formular el desig que la vila maresmenca sigui nomenada capital de la catalana república, socialista fins a la mort i càstig impenitent de falangistes irredempts.

Completet, el dia, oi? Podria explicar més coses però tampoc no hem d’abusar de la paciència dels fidels.

One Comment

Add yours →

  1. Vendelplà fa cagar! L’argument es tan absolutament inverossimil que ja no s’aguanta per enlloc!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: