Al·lèrgia

Aquesta setmana, com la majoria de mortals, he tornat a treballar. M’estaré de fer qualsevol consideració intel·lectualoide sobre la virtut o no del treball com a activitat humana i dignificadora, o bé com a condemna, divina o no, de perpètua execució. Em deixo portar, només, per la biologia, pura constatació dels efectes físics que em produeix el treball. El primer dia de feina em va aparèixer una erupció al braç, moré i esplendorós després de gairebé un mes de sana vida ociosa,  però maltractat sobtadament, en qüestió d’un parell d’hores, a causa d’una… al·lèrgia? Tinc al·lèrgia al treball? Sempre ho havia sospitat; ara en tinc la confirmació efectiva. No es tracta d’un efecte psicològic ni d’una actitud vital; és una pura conseqüència física. El treball, senyores i senyors, no és bo per la salut.

A grans mals, grans remeis. He trobat una estupenda crema de calèndula que ha fet miracles i que en cosa de quatre dies gairebé ja ha fet desaparèixer l’erupció. Per això m’afanyo a escriure aquest post; si tardo gaire més a penjar-lo no tindré argument biològic per al meva radical oposició al treball.  Si ho arribo a saber no em poso la crema.

3 Comments

Add yours →

  1. Quanta raó tens! Recordem la gran frase d’en Joseph Lane Kirkland: “Si el treball fos tan bon com diuen, els rics l’haurien acaparat tot”.

    M'agrada

  2. Pep, no te lo vas a creer pero estoy llena de granitos desde que empecé a trabajar. Y picannn….

    M'agrada

  3. Ostres, Lluïsa! Farem una associació de damnificats del món del treball! Serà la Lliga per la vida ociosa!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: