Compro BMW

Em truquen al mòbil i m’emprenyo immediatament: qui gosa profanar les meves sagrades vacances? El número és completament desconegut per a mi, però a la fi contesto. Una veu fosca, en castellà i amb un marcat accent de l’est (rus, potser?), em pregunta pel preu del BMW. Perdó?, li demano. Insisteix i aclareix que ha vist el meu anunci per internet, en el qual ofereixo la venda d’un BMW. Si li puc dir el preu, torna a preguntar, amb un punt d’irritació a la veu. Jo, és clar, li contesto que en ma vida he tingut un BMW i que difícilment el vendria a través d’internet si algun dia l’arribo a tenir i se m’acut vendre’l. Uns instants de silenci. Diu un parell de frases inintel·ligibles, de les quals només entenc les paraules “internet” i “joder”,  aixecant la veu un pèl més del que ja comença a ser tol·lerable. Jo ja no sé què més dir-hi, però li suggereixo la possibilitat que s’hagi equivocat marcant el número de telèfon. M’adono, finalment, que no entén un borrall de català, però la cosa ja no té remei. Ara ja crida, directament i, tot que no podria assegurar-ho perquè només parla en el seu idioma, jo diria que m’insulta greument. I penja. Així van les relacions humanes. Coses de la calor, segurament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: