Costa Brava, sense fronteres

Digueu-me perepunyetes, però Malgrat de Mar no és a la Costa Brava, per molt que ho promoguin així en una d’aquestes múltiples ofertes que es llancen a la desesperada quan hotelers i operadors comproben que la temporada no va tan bé com voldrien. Llegeixo en un anunci a tota pàgina de Viatges Marsans, publicat a La Vanguardia, que per 57,85 a l’agost i per 21,80 al setembre, hom es pot estatjar a mitja pensió a la Costa Brava. Magnífic; llàstima que l’hotel en qüestió (Hotel Tropic Park) és a Malgrat de Mar. No tinc res en contra de la darrera població del Maresme segons us enfileu, costa amunt, entre d’altres coses perquè bona part de les meves malifetes d’adolescent hi van tenir lloc, però Malgrat de Mar mai no ha estat ni serà part de la Costa Brava. Mentides, les justes.

One Comment

Add yours →

  1. 21,80 euros mitja pensió…. això sí que és turisme d’espardenya!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: