La darrera paraula

lultimhomequeparlavacatala¿Quines seran les últimes paraules que pronunciarà el senyor Bernat? L’últim almogàver s’apagarà a poc a poc, després de llargues hores d’inconsciència, i la seva última paraula, la de debò, serà el silenci, un silenci aclaparador, definitiu, un silenci sense remei possible que al professor Rosenfeld li encongirà el cor fins al moment mateix d’embarcar en l’avió que el tornarà a Amèrica. El silenci de tot un poble desparegut. Però, i abans de perdre el coneixement, ¿quina serà l’última paraula que el senyor Bernat haurà dit? ¿Quina haurà estat l’última paraula pronunciada en català per un català?

Casajuana, Carles. L’últim home que parlava català. Planeta, 2009

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: