Ha arribat l’estiu

F034D213LH20Les meravelles educatives que ens expliquen d’un casal d’estiu ens empenyen a inscriure els nens a unes activitats estiuenques que tenen lloc a l’altra punta de la ciutat. Pare conscient i sacrificat, els duré en cotxe cada matí, a risc de deixar la salut i els nervis intentant superar les múltiples obres que ocupen Barcelona.

El primer obstacle és a la Meridiana, tot i que surto prou ben parat de les giragonses a què m’obliga la desviació. Quan enfilo Mossèn Antoni Maria Claret veig un rètol que anuncia un greu desviament per a la setmana vinent. D’aquesta me n’escapo, per tant, de moment. Però, il·lús de mí, se m’acut pensar que si encaro la ronda del mig avançaré més… Una cruïlla provisional, un semàfor que penja de quatre cables, senyalitzacions horitzontals laberíntiques, corves amb carrils disminuits, camions que ocupen tot el carrer, contenidors al mig de qualsevol lloc, urbans que no tenen gaire clar a qui cal donar preferència, motos que se salten el semàfor vermell sense problemes perquè amb tantes obres tot cola…

De bon matí, i ja estic esgotat. Els nens em miren atònits des de darrera del cotxe, i encara no entenen quin és aquest lloc meravellós on els porto i que farà les delícies del seu estiu. On ens portes, papa? sembla que em diguin. Et trobes bé, papa? Perquè sues tant? Anem a un parc a jugar?  Recollons, i avui tot plegat era el primer dia. Això no ha fet més que començar. I com m’agrada, l’estiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: