Com una bala!

shinkansen5001Si reps un missatge de correu electrònic amb un remitent que es diu ホテル杉長, vol dir que alguna n’estàs preparant, oi? Afortunadament, els occidentals ens beneficiem de tota mena de consideracions quan treiem la poteta fora de casa nostra, i el missatger té la bondat d’aclarir, una mica més avall, que Your reservation complete. Ah, d’acord. Confirmada la reserva en un ryokan (japan style hotel) de Kyoto. Tot rutlla. Ja he endreçat el Japan Rail Pass, una mena d’inter-rail a la japonesa que inclou (no podia ser d’altra manera) el cèlebre tren bala, i un modest paquetet de iens per arribar amb les piles posades. Al costat de l’ordinador hi ha una maleta de dimensions reduïdes (la motxilla ha passat a millor vida, però l’equipatge continua sent de mínims) i a la cartera un bitllet d’avió que ens farà passar per Helsinki abans d’enfilar la ruta polar cap a l’extrem dels extrems asiàtics. Ara que som gent adulta i plena de responsabilitats, ni tans sols abandonem la casa, que en la nostra absència estarà habitada per familiars que tindran cura dels nens (ei, que només són nou dies!) i ens permetran marxar amb la consciència tranquila malgrat la prevenció inevitable dels pares porucs. Quilòmetres pel mig i els ulls ben oberts, set de novetats i ganes boges de gaudir. Algú té un encàrrec per a Tokyo?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: