El Punt a la xarxa

S’hi ha resistit, però El Punt ja ha sortit a la xarxa amb una proposta solvent. La versió digital del diari fa cosa d’una setmana que penja a l’abast dels ordinadors. Curiosament, el diari s’ha resisitit durant molt temps a oferir-se en format digital, i fins al moment havia cobert aquesta mancança prou evident amb un servei mediatitzat per Vilaweb, que resultava digne però evidentment insuficient.

Després de fer-li una ràpida ullada en quedo prou satisfet. Pinta bé. És interessant, agradable, neta, àgil i, a l’espera de trobar-li defectes, de navegació fàcil. D’altra banda, sempre resulta interessant observar de quina manera resolen la complexa diversificació del diari a través de les edicions territorials, una singularitat d’El Punt que no ha estat ben imitada per ningú ni, per descomptat, igualada. En la versió digital sembla que resolen prou bé la dificultat de mostrar-se diversos i atents al territori sense complicar excessivament la vida al lector. L’enhorabona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: