Quilòmetres: gust al cos

Res a explicar, només la ressenya img_7022d’un parell de blocs suggerents. Avui m’he dedicat a buscar gent que volta pel món i en deixa testimoni a la xarxa. Estils i motivacions diferents però una mateixa passió per explicar com viuen el canvi, la novetat, la sorpresa. Primer podeu tafanejar a Watermelon tour, el bloc d’uns viatgers que decideixen moure’s cap per avall i creuen el planeta per voltar Australia enfilats dalt d’una taula de surf. I quan us canseu de grans extensions, de terra o aigua, podeu fer parada al Japó, agafats de la mà de Ungatonipón, un madrileny que va decidir que aquell país era la seva passió i va convertir la descoberta en la seva aventura vital. És tan generós que va decidir explicar-nos-ho amb pèls i senyals des de fa ja gairebé dos anys.

Per viatjar, certament, no cal anar tan lluny… però un cop has decidit agafar un avió no sé perquè t’has d’aturar abans d’haver posat tants quilòmetres pel mig com et demani el cos. Donem-li gust al cos, ja sigui a Riudellots de la Selva o al Japó.  I una bona mesura per al plaer de viatjar és la que ens proporciona el meu cunyat,  Pep Villén, que també va triar el Japó per fer-hi cap aquest estiu passat i m’ha regalat la foto que il·lustra aquest post i la que encapçala, aquests dies, el bloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: