La literatura, la vida

“La literatura, les belles pala_literatura_catalana_en_traduccioraules que furguen en l’ànima comuna i creen móns que no existirien si no fossin designats, matisats, descrits i convocats amb paraules. Contra l’horror i el silenci, el diàleg. El diàleg sense fronteres ni límits: el diàleg lliure, endins i enfora, íntim i comú. La literatura, és a dir: la vida.”

Antoni Dalmases. Diàlegs sense fronteres. Noves cartografies literàries. De la publicació de KRTU, basada en les reflexions que van tenir lloc en el cicle d’igual denominació, realitzat a l’Ateneu Barcelonès la tardor de 2005.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: