Un dia completet

Reunions diverses de pressupostos a l’Ateneu; primer dia del relleu de la família Teixidor al bar de la docta casa; receptes d’homeopatia per telèfon; quatre coses de programació per tancar l’agenda de març; una proposta per donar classes en un curs de tècnics; acte de l’ACEC a la sala grossa de l’Ateneu amb Eduardo Mendoza, Miquel de Palol i Xavier Bru de Sala; un dinosaure de joguina clavat a la ronyonada mentre intentava relaxar-me al sofà de casa tot esquivant Ventdelplà i un debat ensopit al 33 parlant de -és clar- la crisi omnipresent… Podia haver fer més coses, però déu n’hi do, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: