Fins ara, Enri

Avui ha estat el darrer dia de treball a l’Ateneu d’Enri Pérez, la persona que durant setze anys ha programat l’agenda d’activitats de la docta casa. Un refrigeri, quatre regals, molts petons i abraçades i emoció continguda. Marxa perquè ha decidit un canvi vital i ha trobat un nou projecte que la il·lusiona, a prop de casa seva i amb moltes més facilitats per estar al costat del seu company i dels seus nanos. És obvi que ha fet una bona tria.

Però també és obvi que deixa un buit a l’Ateneu i, sobretot, entre les persones que hem tingut la sort de treballar al seu costat. L’Enri és obstinada, arrauxada, tossuda, de vegades una mica dispersa, però ens agrada com riu, com s’apassiona, com ens aconsella, com tracta la gent, com estima. Té una paciència de santa, és hàbil en les relacions personals, és carinyosa, perseverant, té instint artístic, escriu bé (rara virtut, avui dia), té mà esquerra,  és immune al desànim, afronta bé les dificultats, malgrat els ensurts sempre se’n surt bé, sempre té raó (com totes les dones, però ella més) i canta de fàbula, la punyetera.

Però, sobretot, sobretot, és fa estimar. Com t’ho fas? No desapareixis mai del tot; vine a veure’ns, de tant en tant. Tot just ens hem dit adéu i ja et trobem a faltar. Fins ara, Enri.

One Comment

Add yours →

  1. Per un atac de feina fins al perill de ‘surmenage’ no puc atendre el meu bloc, però m’adhereixo a tot el que diu en Pep en aquest bloc (i ja veus que l’he llegit massa tard i tot!). Molt èxit, de debò.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: