El consell ja té consellers

Onze consellers bruper al Consell de la Cultural i de les Arts. Aquest migdia han pres possessió del càrrec al Parlament de Catalunya. Xavier Bru de Sala, Pilar Parcerisas, Manel Forcano, Xavier Antich, Jordi Coca, Rosa Vergès, Sílvia Munt, Chantal Grande, Marta Oliveras, Francesc Guardans i Juli Capella. Alineació perpendicular als membres de la Mesa del Parlament, capitanejada pel president Ernest Benach, onze homes i dones de cultura que no sabien gaire bé quina cara posar davant de la solemnitat i protocol de l’acte, han anat rebent una mena de diploma enquadernat amb luxe en una carpeta d’interior vermell imperial xinès (segons diuen els que hi entenen) que fa de mal guardar a causa de les seves dimensions.
Bru de Sala, que serà el president del consell quan comenci a caminar (falta encara aprovar el reglament per tal que abandoni l’immobilitat), ha fet un breu parlament per dir i recordar que els onze consellers són gent de cultura i que ho seguiran sent passi el que passi. Ha assegurat que en cas de disjuntiva seran sempre al costat de la gent de la cultura, i que l’administració els trobarà sempre a l’altra banda del taulell. Ha dit que tots ells se senten impressionats per la responsabilitat que acaben d’assumir.
El conseller Tresserras, que els ha acompanyat en la presa de possessió, ha multiplicat les converses amb alguns dels assistents a l’acte, amb especial atenció per la gent de la música, que els darrers dies ha deixat sentir la seva queixa pel fet que entenen que no estan prou ben representants en el nou consell.
Una virtut de l’acte: sobri i breu. Un defecte: no hi havia pica pica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: