Comença el viatge

                                            Ja està. Ja tinc el bitllnuvols-avioet d’avió. Encara falten uns mesos, però un avió que creuarà mig món guarda des d’avui un seient per al meu cul. Certament, hi ha moltes maneres de viatjar, però de totes elles allò amb què em quedo sempre és amb l’emoció de la descoberta. Vaig a un lloc diferent, nou, ple de secrets, carregat de sorpreses. I no hi ha res com badar la boca, obrir els ulls com si fossin taronges, exclamar, quedar-te en silenci mentre veus el món com respira, observar la gent d’arreu, tant diferent i tan igual que tu.

Però el viatge no comença pas el dia que puges a l’avió; comença el dia que decideixes marxar. Llegeixes, preguntes, busques dades, imagines, guixes mapes, somies, contactes. És per això que avui mateix he començat a viatjar. I tant t’omple el primer moment com el darrer.

“Un viatge de mil quilòmetres comença amb la primera passa”
Lao Tsè (570-490 aC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: