Amb optimisme

Toca desitjar bon any. Les convencions tan universalment assumides normalment em fan mandra, i això de destijar bon Nadal o feliç any nou em produeix alèrgia. Iconoclàstia, si voleu, però m’enfarfega tanta santedat i tendresa, impúdicament transversal, desvergonyidament inconscient, automàtica i sobtada, inevitablement breu. Tanmateix, aquest any el meu esperit de contradicció em porta exactament per viaranys contraris. Estem instal·lats en un pessimisme generalitzat, de causes múltiples (crisi, estatut, finançament…) i d’efectes generals, i sembla com si aquest fos el país més desgraciat del món, amb pitjors perspectives, enfonsat en una depressió col·lectiva. I m’emprenya més aquesta pena inconsolable que totes les convencions del món, per carrinclones que puguin arribar a ser.

És per això que, només per portar la contrària, però amb ganes d’elevar la moral, avui em sento desbordadament optimista. El 2009 serà un any magnífic; n’estic segur. Partim d’unes prediccions tan tristes i pessimistes, que tota petita bona notícia es convertirà en un èxit esclatant. Prepareu-vos, perquè som a punt d’engegar un any pletòric, ple de satisfaccions, divertit, estimulant. L’únic risc real que haurem de prevenir és la possibiliat de patir un atac mortal de satisfacció, personal i col·lectiva. Cordeu-vos els cinturons, que comença un viatge apassionant!

Desitjo que tingueu (que la tindreu!) la millor entrada d’any de la història universal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: